Populārākas Posts

Redaktora Izvēle - 2019

Pirms un pēc: Neliela virtuve iegūst jaunu dzīvokli

Anonim

Paredzot viņu otrā bērna uzņemšanu, Bernice un Davison bija priecīgi atrast dzīvokli ar trim guļamistabām, lai katram bērnam būtu sava telpa (ne vienmēr ir dota Ņujorkā). Bet viņi bija mazāk satraukti par virtuvi, datētu telpu, kura neērtais izkārtojums patiešām nedarbojās.

Kā redzat no iepriekšminētajiem fotoattēliem, virtuvē iekļūstot ledusskapī, tas bija tūlīt pa kreisi: agrāk tas bija izlietne, kas neērti tika aizbāzta stūrī. Un mazais galda galds labajā pusē ledusskapja dēļ nedabināja nevienu labu.

Bernicim un Davisonam trīs virtuves renovācijas mērķi bija: ieviest mūsdienīgāku sajūtu, pārorientēt gatavošanas un sagatavošanas stacijas, lai virtuvi labāk izmantotu savām vajadzībām, kā arī pievienojot mazgātāju un žāvētāju (sapnis jebkuram NYC iedzīvotājam). Let's redzēt, ko viņi nāca klajā ar.

Jaunā virtuve ir daudz stilīgāka, pateicoties atjauninātajiem skapjiem, skaistajai jaunai porcelāna flīžu grīdai un jaunajai stikla flīžu backsplash. Bet lielākās izmaiņas ir vairāk nekā āda dziļi.

Attiecībā uz vienu, ir jauna mazgātājs, milzīgs svētums augošai ģimenei. Bernice un Davison varēja saņemt apstiprinājumu no co-op dēļa, lai pievienotu mazgāšanas ierīci, ar nosacījumu, ka tie uzstādīja funkciju, kas varētu izjust ūdens plūsmu un izslēgt ūdeni no ierīces, ja plūsma pārsniedz normālu līmeni. Bet žāvētājs izrādījās mazliet grūtāks: bažījies par ēkas elektrības tīkla pārslodzi, tā tikai apstiprināja 120 voltu žāvētāju. Standarta 240 voltu žāvētāja pievienošana nozīmētu, ka pāris būtu atbildīgs par ievērojamu papildu elektroinstalāciju apjomu.

Viņi uzskatīja, ka pievienojot kombinēto mazgātāju un žāvētāju, kas atbilstu prasībām, bet tikai spētu apstrādāt daudz mazāku daudzumu, bet galu galā nolēma iegūt pilna izmēra mazgātāju un atteikties no žāvētāja. Mazā leņķa skapīšu komplekts blakus jaunai mazgātājam ļauj vieglāk piekļūt izlietnei.

Nevis pilnīgi izpludinot virtuvi, pāris darbuzņēmējs Louie spēja ietaupīt daudz veco skapju, kas tika pārkrāsoti un aprīkoti ar jaunām durvīm. Visi virtuves aizmugurējās sienas skapji tika saglabāti: kreisajā pusē ir veco un jauno skapju kombinācija, un virtuves labajā pusē esošie skapji, kas ir jaunā ledusskapja apkārtnē, ir visi jauni.

Ģimenei tagad ir daudz funkcionējošāka un stilīgāka virtuve - un tas viss tika pabeigts laikā, kad ieradās viņu jauna meitene.

Bernice un Davison atrada savu darbuzņēmēju Louie caur Sweeten, Ņujorkas apgabala resursu, kas savieno mājas īpašniekus ar arhitektiem, dizaineriem un darbuzņēmējiem. Sweeten emuārā varat lasīt vairāk par projektu un skatīt vairāk fotogrāfiju.